Schoonmaakwerkzaamheden parkeergarage 23 mei 2019

Schoonmaak parkeergarage

Geachte parkeerders,

Het VBO bestuur heeft wederom besloten om in de parkeergarage een complete schoonmaakt  en schrobbeurt te laten uitvoeren.

Op donderdagmorgen 23 mei om 08.00 uur worden alle parkeerplaatsen aan de walkant inclusief de parkeerplaatsen 115 t/m 123 schoongemaakt en aansluitend op donderdagmiddag 23 mei vanaf ca. 13.00 uur alle parkeerplaatsen aan de stadskant inclusief  de parkeerplaatsen 132 t/m 139 en 843 t/m 848 (ook geparkeerde motors moeten worden verplaatst).

Om deze werkzaamheden goed te laten verlopen vragen wij u hierbij om uw medewerking door op de betreffende dag uw parkeerplaats leeg te laten voor het schoonmaken (zonder restitutie van mogelijke externe parkeerkosten).

U kunt na de schoonmaak om ca. 13.00 uur weer aan de walkant parkeren en om 17.30 uur aan de stadskant weer op uw eigen parkeerplaats parkeren.

Indien op uw parkeerplaats nog olielekkage aanwezig mocht zijn verzoeken wij u dit voor de schoonmaakbeurt te verwijderen om verdere verspreiding te voorkomen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking

Met vriendelijke groet,

VvE Beheer Rivierenland

Namens DB van parkeergarage Courtine den Haan

 

TIP  – vraag of u op een parkeerplaats aan de overzijde of Binnenhof  mag parkeren aan de mensen die toch naar hun of haar werk zijn.